Een beleefochtend voor kinderen met klankschalen!

Even lekker tot rust komen na de feestdagen?

Wij organiseren een unieke kans om met jouw kids samen een klankschalen concert bij te wonen. Samen even lekker tot rust komen op deze beleefochtend!

Beleef wat je allemaal met je lichaam kunt voelen is ons thema. Samen met de klankenfee is het mogelijk om op deze ochtend jezelf en je kind helemaal te laten verwennen.

Dit gaan we doen:
De kinderen mogen de magische ontdekkingsreis van een elfje ervaren. Baloe het elfje is net geboren en kijkt de wereld rond. Overal is veel te ontdekken en alles maakt geluid. Kinderen mogen samen met het elfje ervaren hoe het klinkt als je op een lelieblad springt. En hoe fijn het is om te schuilen voor de regen onder een doek met mama terwijl je op de achtergrond het geluid van de regen hoort. Of hoe je als elfje uit een lelie wordt geboren. Hoe deze op wonderbaarlijke manier open gaat en een elfje naar buiten komt. Aan het eind kun je op je handdoek naar ze zee luisteren. Je bent er niet echt en toch klinkt het zo. Hoe kan dat? Hoe voelt dat?

Kortom een magische beleefochtend voor kinderen met hun ouders waar de ontdekkingsreis van fantasie, geluid en van voelen centraal staat d.m.v. klankschalen.

Er zijn twee mensen die de bijeenkomst organiseren. De klankenfee die ervaring heeft met klankschalen en een heel mooi concert voor jou en je kind kan samenstellen en Diana Annegarn (van Kernkind en bewust opvoeden) die al jaren met hele gevoelige kinderen en ouders werkt.

Lijkt dit iets voor jullie? Dan kun je je opgeven via info@bewustopvoeden.nl  Aanmelden is verplicht omdat er maar beperkt plaats is.

De locatie is in Harderwijk bij de Roef.

De bijdrage voor deze bijeenkomst is €30 voor 1 ouder en 2 kids. De ochtend duurt van 10.30 tot 12.00 uur. Wij vragen je een kwartier van tevoren aanwezig te zijn.Privacy verklaring