Tegenwoordig is overal wel iets te vinden over de natuurlijke ontwikkeling van het kind. Maar ervaring leert dat de meeste ouders die natuurlijk opvoeden, liever geen computer in huis hebben aanstaan. Het is natuurlijk veel leuker om elkaar persoonlijk te zien en te spreken. En hoe leuk is het dat dit netwerk gewoon bij jou in de buurt is?

Het is een kans elkaar te 'ontmoeten' en te praten met andere ouders over een natuurlijke opvoeding of hoog sensitieve kinderen. We spreken af en toe af en ontmoeten elkaar op een leuke kindvriendelijke locatie. Want jullie kindjes kunnen natuurlijk gewoon mee!

Heb je zin om een keer mee te doen? Schuif gerust een keer aan. Het is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Dus wacht niet langer en kom er gewoon bij zitten!

Wij hebben geen themadagen meer met gastsprekers alleen gezellige bijeenkomsten met een bakje koffie of thee!Alhoewel de meeste geen facebook hebben is het natuurlijk wel mogelijk mee te doen op facebook. Misschien dat je in de avonduurtjes als de kindjes op bed liggen nog een heerlijk momentje voor jezelf wilt.Wij dragen onze kindjes, zijn fan van biologisch en ecologisch, kijken anders naar de opvoeding van onze kinderen of onderwijs. Maar wij zijn vooral heel gewoon en nuchter. Laat ons natuurlijke denkwijze niet afschrikken. We blijven altijd van elkaar leren en perfecte ouders zijn we niet. Ieder ouder is anders we kunnen elkaar alleen maar inspireren.

Privacy verklaring