Ons doel is ouders en kinderen een warm welkom te geven. Zo kun je bij ons terecht voor een bakje koffie en een luisterend oor. Of je komt gewoon om een gezellige middag met je kindje beleven door samen te spelen en mee te doen aan 1 van de activiteiten. Maar wie wat meer diepgang wil kan eventueel voor persoonlijke ontwikkeling komen en een cursus meedoen. En wie gewoon wat ondersteuning wil kan begeleiding krijgen bij gezondheid en balans.

Wij omarmen het hele gezin. Iedereen is met elkaar verbonden en dit is een gevoel. Daarom willen wij een gezellige omgeving creëren waar iedereen zich welkom voelt. Opvoeden is een natuurlijk proces en dit willen wij niet verstoren. Als de basis goed blijft gaat opvoeden vanzelf.

Daarom richten wij op de basis. Gezelligheid, samen dingen doen, praten met elkaar, tijd voor elkaar, luisteren naar elkaar en even loslaten van de dingen die het dagelijkse leven brengt. Een omgeving waar je even kunt ontspannen. Waar opvoedvragen heel normaal zijn en waar andere ouders je even kunnen steunen en inspireren. Want je kunt als ouder soms wel wat inzicht gebruiken van andere ouders. En ook even je emoties uiten kan soms veel opluchting geven.

Even bijtanken en opladen en ervaren hoe je alles op een natuurlijke manier kan laten ontstaan of kan ondersteunen. Want bij ons staat de natuur centraal. Of het nu jouw ware natuur is, die van je kind of de natuur van planten en dieren. voor ons is het allemaal gelijk.

Team
Bij ons staat een team voor je klaar. Een team wat allemaal verbinding heeft met het kind. Ieder heeft zijn eigen beroep maar we staan allemaal voor hetzelfde. We werken ook het liefst in een team. Wij hebben geen directeur of eigenaar. We zijn allemaal eigenaar. Samen zetten wij ons in om ouders en kinderen te ontvangen.

Hulpvraag
Ouders kunnen bij ons terecht voor een hulpvraag. Loop je ergens tegen aan met je kindje of je partner? Kom je er niet uit met je familie of ben je op zoek naar welke behandelaar het beste bij jullie past? Dan kun je met je hulpvraag bij ons terecht. Een team van mensen binnen het theehuis kan een luisterend oor bieden. Maar wil je verder onderzoeken en professionele hulp ontvangen dan kun je je aanmelden bij het kind en gezin en daar je hulpvraag aangeven aan het hele team. Er wordt gekeken welk persoon het beste bij jou past en hoe we jou of jouw kindje het beste kunnen helpen. Wij werken samen met reguliere zorg en alternatieve zorg. Ze vinden het beide prima om de situatie van 2 kanten te bekijken. Afhankelijk van jullie eigen behoefte en wens hier in.

Balans tussen reguliere zorg en alternatieve zorg
Wij streven er naar dat er een goed balans is. Wij kunnen ouders het beste ondersteunen als we het volledige pakketje kunnen aanbieden. Een ouder kan zelf de keuze maken wat het beste bij hem of haar past. Daarbij geven we advies en ondersteuning.Privacy verklaring