Het holistische kind en gezin staat nog in de kinderschoenen. Het doel is toe te groeien naar ecologisch gebouw met daarin een holistisch kind en gezin en een holistisch medisch centrum. Deze twee vormen de basis van het ecoplein.

Het doel is ouders te informeren over de natuurlijke ontwikkeling van het kind en ouders te ondersteunen deze natuurlijke ontwikkeling door reguliere hulpverlening en complementaire zorg met elkaar te verbinden.

Wij geloven dat het één niet zonder het andere kan en dat een goede samenwerking ouders en kinderen helpt vanuit eigen kracht te blijven opvoeden en verzorgen. Wij geloven dat dit niet alleen goed is voor de band tussen ouder en kind, maar ook ouders en kinderen emotioneel gezond houdt. Het biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

In de toekomst kunnen ouders gebruik maken van holistische zorg en opvoed ondersteuning krijgen voor hun kind. Het holistische kind en gezin werkt met 5 basisprincipes die belangrijk zijn voor het hele ecoplein. Wij blijven daardoor altijd in verbinding met andere organisaties en instellingen die ook ouders en kind op eigen wijze begeleiden en ondersteunen. Wij vinden het heel belangrijk dat er eenheid is en een goede doorstroming.

Het Ecoplein bouwen kost tijd. Daarom gaan wij eerst op zoek naar een tijdelijk gebouw.Privacy verklaring